2020-02-06 El somriure de Mafoudiya va brillar més que mai.

País: Guinea, Edat: 2

A causa del seu llavi leporí, altres nens en la seva aldea de l’Àfrica Occidental ridiculitzaven a Mafoudiya — fins i tot anomenant-la dimoni. A la seva pobra mare li preocupava que la deformitat afectés tot el futur de la seva filla. Ella només podia mantenir la seva esperança i orar per un miracle.

Somriure, confiança restaurada

La mare de Mafoudiya va escoltar sobre Mercy Ships i es va assabentar que l’Africa Mercy navegaba cap a la capital de Guinea. Ella sabia que aquesta era la resposta a les seves oracions, la seva única oportunitat de trobar esperança i sanitat per a la seva filla.

Llavors, mare i filla van emprendre el llarg viatge a Guinea i van esperar a ser visitades per l’equip de selecció. Els metges professionals de Mercy Ships van avaluar i van aprovar a Mafoudiya per a la cirurgia.

I l’esperança d’elles va tornar de nou.

Després que la cirurgia va reparar el seu llavi leporí, el somriure de Mafoudiya va brillar més que mai. “Vaig esperar això durant tant de temps”, va dir la seva mare. “Estic molt agraïda. Tan feliç.”

Perquè algú com vostè va decidir estar al seu costat.

Col·labora amb Naus d’Esperança, perquè milers de persones puguin tenir accés a assistència sanitària i quirúrgica i puguin tenir futur.

SÍ, VULL COL·LABORAR

https://www.nde.ong/ https://www.nde.ong/com-col·laborar/donar/

INSTAGRAM: @navesdeesperanza