2019-05-19 Coneix a Esther

Esther era un nadó sa i bonic, que encantava a tothom.

Però va néixer a una família pobra. Per això, no va poder tenir tots els nutrients necessaris durant els seus primers 18 mesos de vida. Així doncs, va desenvolupar raquitisme, una deficiència de vitamines que va causar que les seves cames s’estovessin i es dobleguessin de forma incorrecta sota la pressió. La seva mare, Mabel, va intentar trobar una forma d’arreglar les cames d’aquesta enèrgica nena.

Li van dir que era massa tard i que no es podia fer res al respecte.

Segons Esther creixia, va ser tractada de forma diferent a causa del seu genoll tort, i la seva mare tan sols podia veure amb tristesa com la seva filla era aïllada cada vegada més. Després de començar l’escola, i a causa de les burles, la seva energia i el seu amor per la vida disminuïen.

La Esther que Mabel coneixia desapareixia davant d’ella; espantada pel desconegut i incapaç de continuar a l’escola.

“Es refugiava en si mateixa i no participava en activitats, aquella no era la meva filla”, deia Mabel. “La meva filla és radiant, divertida, afectuosa.”

La solució correcta per Esther

Mabel no podia suportar veure a la seva filla amagar-se de la llum i témer al futur.

Com més perdia Esther el plaer per la vida, mes orava Mabel per una solució.

Un dia, un amic va parlar-li a Mabel sobre Naus d’Esperança.

Plena d’esperança, mare i filla van fer el seu camí fins al vaixell hospital. Ràpidament Esther va ser acceptada per una cirurgia ortopèdica i va començar la seva transformació. La nostra tripulació es va enamorar d’Esther i la van animar durant la cirurgia, rehabilitació, i tot el procés dolorós en el camí cap a la recuperació.

Cada setmana que passava els seus músculs guanyaven força, igual que la seva confiança. Amb la seva escaiola rosa, gomes de cabell acolorides i encantadora personalitat, Esther feia amics allà on anava.

Cames rectes i esperança renovada

A dia d’avui, Esther està entusiasmada de tornar a l’escola sense que la ridiculitzin per ser diferent.

Els ulls de Mabel es van omplir de llàgrimes quan va dir: “Ara tinc esperança. Ara podrà tornar a l’escola, tenir una educació i un gran futur. Ara ella té una gran vida per davant.”

Col·labora amb Naus d’Esperança, perquè milers de persones puguin tenir accés a assistència sanitària i quirúrgica i puguin tenir un futur millor.