Què està passant amb Paul?

Fa un parell de setmanes, Francoise ens va explicar com el seu nadó Paul, de 3 mesos d’edat, gairebé mor d’inanició pel seu llavi i paladar fes (fes clic aquí per llegir la història). Ara ho està fent molt millor, però encara necessita una cirurgia més per tancar el seu paladar fes i poder parlar i menjar bé.

El problema és que mentre els doctors l’examinaven en preparació per a la seva última cirurgia, van trobar un abscés infectat en el seu tors i que era necessari extirpar. Encara que això va requerir només una intervenció quirúrgica menor, va haver de curar-se completament abans que poguessin realitzar la cirurgia per tancar el paladar.

Durant una setmana, el personal el va cuidar i va esperar ansiosament per veure què tan ràpid Paul podia recuperar-se de la cirurgia del abscés. Una vegada que s’hagi recuperat de la cirurgia, hi haurà temps suficient per què s’operi el paladar fes i després es recuperi a l’hospital de bord abans que es vagi el vaixell?

Per al dia vuit, Paul estava en forma i els cirurgians van acordar seguir endavant i realitzar la cirurgia del paladar fes. Uf, quina alleujament per a la seva mare Francoise! El seu fill ara podrà parlar i menjar bé! El fet que Paul estigui viu ja és un miracle. Ara ell és com qualsevol altre nen saludable d’un any. Només puc imaginar el feliç que ha d’estar la seva mare. I tu?