Feliç Sant Valentí

Per celebrar Sant Valentí hem ajuntat unes fotos boniques que mostren el amor en acció, per part dels tripulants voluntaris del vaixell hospital l’Esperança d’Àfrica. Feliç dia de Sant Valentí i desitjo que t’agradin les fotografies!

 

Lindsay amb Maeva

En el seu temps lliure, Lindsay, una infermera que treballa a la zona de recuperació, ajuda a Maeva a recuperar-se de la seva cirurgia gaudint de fer bombolles a la coberta del vaixell.

 

Brittany amb Bernadette

Brittany, una infermera supervisora d’una planta de l’hospital a bord, juga amb Bernadette, una pacient recuperant-se d’una cirurgia ortopèdica per redreçar les seves cames. Alhora, l’ajuda a practicar a caminar amb les cames rectes.

 

Ria i Paul

Ria, d’Holanda, supervisa la part mèdica de les proves de viabilitat quirúrgica i, sempre que pot, està mostrant el seu amor i afecte cap als pacients. Aquí la veiem amb Paul, un pacient del Camerun amb llavi leporí i paladar bífid.

 

Tanja treballant amb un somriure

Tanja, d’Alemanya, va dedicar uns mesos com a voluntària a mantenir tot net al vaixell. Per a un vaixell hospital, la neteja és essencial per mantenir un ambient lliure de gèrmens i agradable per a tots els voluntaris a bord. A sobre ho fa amb un somriure per a tots els que passen per allà!