Mare, he marxat a l’Àfrica

A Angie Browne, del Regne Unit, sempre li ha agradat l’aventura. Després de tornar d’un curt viatge a Malàisia, va enviar una sol·licitud i va ser acceptada com a voluntària a l’Anastasis de Naus d’Esperança, i com els seus pares estaven absents en aquell moment, els va deixar una nota dient: “Hola mare i pare, he marxat a Sud-àfrica. Ens veiem d’aquí a tres mesos”.

En el seu primer temps com a voluntària amb Naus d’Esperança va treballar com a cuinera a la cuina. “Vaig descobrir que no m’agrada cuinar”, confessa Angie “però em va encantar l’experiència”. Ha de ser cert perquè ara s’està oferint com a voluntària per tercera vegada a bord de l’Esperança d’Àfrica.

Aquesta vegada és voluntària com a líder d’equip de menjador. És una feina molt exigent perquè has de servir més de 1.500 àpats al dia. No només alimenten als més de 400 tripulants que viuen a bord, sinó també a uns 150 treballadors locals, que no només se’ls paga i això ajuda a l’economia local, sinó que també reben tres àpats al dia la qual cosa els manté en forma i amb bona salut.

A Angie li encanta interactuar amb la tripulació i s’adona que és important que gaudeixin de la seva experiència al menjador, tant com assegurar-se que el menjar es serveixi fresc i calent per mantenir a tots contents. Després de tot diuen que un exèrcit marxa sobre el seu estómac!

Més del 60% de la tripulació treballa en àrees de suport que no formen part de l’hospital i es necessiten tota mena d’habilitats incloent informàtica, comptabilitat, electricistes, lampistes i, per descomptat, la coberta i els oficials d’enginyeria.

Si estàs interessat en el voluntariat, fes clic aquí…