Hi ha una aplicació per a això

La tecnologia sanitària està creant una atenció al pacient més barata, més ràpida i més eficient per a aquells que la necessiten. Naus d’Esperança reconeix la necessitat d’utilitzar qualsevol tecnologia mèdica disponible que pugui ajudar a proporcionar una millor assistència sanitària als més necessitats.

Recentment, el personal mèdic de Naus d’Esperança es va associar amb els professionals mèdics locals, que van ser capacitats per identificar les condicions mèdiques que poden tractar-se a l’Esperança d’Àfrica. A partir d’aquí, aquest equip local va viatjar a través de regions remotes de Benín, establint xarxes i utilitzant una aplicació (app) per enviar informació mèdica clau de tornada a l’equip de selecció de pacients a bord del buc.

Una vegada que aquesta informació es processa, l’equip de selecció de pacients pot embarcar-se en viatges al país, per avaluar a tots els que han estat pre-seleccionats amb l’aplicació (app). Des de Naus d’Esperança esperem que aquest enfocament ajudi a identificar als més necessitats, a les àrees més remotes. La informació recopilada utilitzant aquesta tecnologia innovadora ajudarà a millorar l’impacte i l’eficàcia dels nostres programes.