La noia d’ulls expressius

Què és el que et defineix? Tots tenim característiques que unides formen la persona única que som. Per què et coneixen? Pel teu cabell llarg? Pel teu gran somriure que il·lumina el dia d’altres persones? Per la teva amabilitat o actitud amorosa i divertida? No obstant això, de vegades hi ha característiques per les quals preferiríem que no ens coneguessin.

Mary after surgeryLa jove Mary va ser definida per un gran tumor que li va inflar mitja cara i li va engrandir un dels seus ulls. Al llarg dels seus curts 14 anys, la gent la cridava “gran ull” perquè era el primer que veien quan la miraven, però a ella no li agradava ser definida per un ull a través del qual amb prou feines veia.

Els seus pares van buscar una cura durant molts anys, però tots els metges als quals van consultar els hi van dir el mateix. Que era impossible operar-la. La situació semblava descoratjadora, però els pares de Mary volien ajudar la seva filla i van seguir buscant una resposta, fins que al final van trobar a Naus d’Esperança.

Mary onboard the Africa Mercy

Després d’examinar-la, els doctors van decidir que la tímida Mary podria ser operada, i finalment es lliuraria del tumor amb el qual havia viscut tota la seva vida. Ara, per fi, després de rebre una cirurgia gratuïta, Mary pot mirar a la gent als ulls i fer que la vegin per qui és realment, en lloc de veure a una noia amb el rostre retorçat.

Mary with a crew memberA la tripulació del vaixell li va encantar conèixer a aquesta adolescent que inicialment era molt tímida, però que a poc a poc va anar sortint de la closca i ara exhibeix un somriure radiant i una passió per l’art! Confiem que Mary gaudeixi ara d’un futur brillant mentre aprèn que és valuosa i que ja no necessita ser definida per la seva aparença.