Propòsits d’Any Nou

Molts dels nostres pacients romanen al nostre Centre HOPE (allotjament de baixa dependència) per recuperar-se de la cirurgia. Hi ha dietistes voluntaris que instrueixen als cuiners locals sobre com preparar menjars nutritius i saludables, un factor important per a una ràpida recuperació de la cirurgia, i per ensenyar als locals com evitar moltes malalties a través d’una alimentació sana.
Picking cabbage for the AFM crew

La labor de Naus d’Esperança no es limita únicament a les cirurgies, sinó també a l’impacte durador de l’educació i l’entrenament. A Benín, un estudi recent va mostrar que el 33,6% de les llars pateixen inseguretat alimentària. A més, el 16% de tots els nens de Benín sofreix de malnutrició aguda i el 44% dels nens menors de cinc anys pateixen desnutrició crònica.

Naus d’Esperança té una varietat de programes que promouen una bona nutrició incloent el programa d’Aliments per a la Vida que millora la salut general a través de l’ensenyament de l’agricultura sostenible, la nutrició i la cria d’animals. Els participants descobreixen mètodes significativament millorats de producció d’aliments.

The African way of carrying crops

Aprenen a reconstruir, restaurar i renovar les seves vides, terres, comunitats i nacions ensenyant a altres vilatans l’agricultura ecològica i orgànica, que també millora l’ingrés de les llars, permetent que les famílies paguin per les educacions i medicines dels seus fills quan sigui necessari. Esperem que a través d’aquests programes puguem ajudar a reduir la malnutrició a Benín.