Un any fantàstic

An amazing year1) El nostre equip voluntari va donar sang

Durant els 10 mesos a Madagascar, la tripulació va donar 171 unitats de sang als pacients! Aquestes unitats de sang van ser processades al nostre laboratori a bord abans de ser portades al quiròfan, on van ser lliurades als pacients que les necessitaven durant la cirurgia. Estem agraïts a la nostra tripulació per moltes raons, però la seva voluntat d’ajudar a tots els nostres pacients donant sang és sens dubte una d’elles!
Llegeix una història aquí >>>

2) Rostres transformats

Isabella va ser una dels 724 pacients als quals se’ls va proporcionar una cirurgia maxilofacial gratis a Madagascar. Llegeix la seva història aquí >>>

3) Salut a través de l’agricultura ecològica!

Naus de Esperança adopta un enfocament integral de l’atenció de la salut i inclou un programa d’agricultura ecològica i sòlida que ensenya als educadors locals com ensenyar als altres sobre la nutrició, l’agricultura respectuosa amb el medi ambient i l’acuaponia. Aquests educadors tornen a les seves comunitats i ensenyen a altres milers de persones. Llegir més >>>

4) La salut de la dona restaurada

Les dones solen ser les que sofreixen en silenci en les nacions en vies de desenvolupament. Ens encanta celebrar el nou començament que se’ls proporciona a la vida de les dones amb el nostre programa de Salut de la Dona. A Madagascar es van realitzar cirurgies de fístula obstètrica. Llegeix més aquí >>>

The Africa Mercy

5) Naus d’Esperança se’n va de Madagascar però es queda HOPE!

Els nostres generosos donants ens han ajudat a proporcionar 1.696 cirurgies, 32.458 procediments dentals i 6.466 consultes mèdiques a Madagascar! Per convertir-se en donant regular fes clic aquí…

Encara que Naus d’Esperança se’n ha anat de Madagascar, avui dia el centre HOPE continua proporcionant un ambient segur i eficaç perquè el personal mèdic local tracti als pacients i continuarà brindant esperança i sanació a la població local durant molts anys. Llegeix més >>>

6) Els voluntaris van donar temps i talent!

Els més de 1.000 voluntaris que han servit en l’Esperança d’Àfrica aquest any han donat moltíssim per ajudar a la gent necessitada a l’Àfrica. Van deixar les seves llars en més de 60 països diferents per ser voluntaris en un buc hospital a l’Àfrica. Sense els nostres voluntaris, no podríem fer el que fem. Per tots els que s’han ofert voluntaris en 2016, gràcies!
Llegeix la història d’un voluntari aquí…

7) Naus d’Esperança va arribar a Benín

El 18 d’agost, l’Esperança d’Àfrica i la seva tripulació va arribar al que ara criden “llar” durant 10 mesos – el país d’Àfrica Occidental de Benín. El vaixell hospital flotant de 16.572 tones va navegar fins al port de Cotonou. Per què Benín? Els estudis demostren que només hi ha 10 llits d’hospital i 1 metge per cada 20.000 persones. Llegeix més >>>