A LuWanna li encanta viure en comunitat

Poc després d’escoltar a un desconegut parlar sobre Naus d’Esperança en un vol al 2012, LuWanna Airheart se’n va anar de voluntària un curt termini de temps a l’Esperança d’Àfrica a Guinea al 2012 i a la República del Congo al 2013. Després d’això, se’n va adonar que el vaixell havia tocat un lloc especial del seu cor.

LuWanna Airheart (USA)

“M’encanta l’aspecte comunitari. M’encanta la gent que ha vingut a ajudar. Hi ha homogeneïtat. La gent treballa amb un nivell d’excel·lència que admiro i respecto. Hi ha un tema comú de compassió i de voler ajudar als altres i és contagiós. M’encanta treballar braç a braç amb persones que donaran el millor de si per ajudar als altres”.

Mercy Ships volunteers

LuWanna va ser convidada per treballar a més llarg termini a l’Esperança d’Àfrica en 2014 com a capellà. Com a molts dels voluntaris, ella sent que estar en aquest ambient és quelcom especial, ja que utilitza els seus talents tant a bord com a les aldees locals. L’estreta connexió entre la comunitat a bord i la cultura africana ha estat un gran regal!

The Africa Mercy
“Vinc d’un lloc on la gent està molt bé. Venir a un continent, a un país on hi ha gent que viu amb tan poc del que sovint a nosaltres ens sobra i no valorem, ha estat molt alliçonador. He après molt sobre la vida en general a Àfrica.”