Una bebè anomenada Regal

Fins on estaries disposat a arribar per aconseguir el que vols?
Sovint donem per descomptat la possibilitat de sortir de la nostra casa i accedir fàcilment al transport públic o als nostres cotxes, però per a molts als països en vies de desenvolupament, l’accés a llocs tan simples com una clínica pot ser un viatge de diversos dies.

Després d’haver nascut amb un tumor massiu, anomenat teratoma, que es desenvolupa a partir de les restes de les cèl·lules mare, la llevadora de la bebè Paulina, va proclamar que era un miracle i fins i tot li va donar el sobrenom que traduït de malgaix significa “regal de Déu”.

Baby Paulina

Aquest petit regal va venir al món lluitant, però estava clar que encara necessitaria més atenció mèdica per sobreviure. Florentine, la mare de Paulina, estava decidida a ajudar a la seva filla. Des del seu remot poble anomenat Fenrive-est es necessita una hora de caminada a peu, un viatge en canoa i després una altra caminada de tres hores per arribar a la clínica més propera.

Taking Paulina home

Després que Florentine fes el llarg i dur viatge, a la clínica li van dir que no podien tractar a la seva filla, però, afortunadament, sabien d’una organització que podria ajudar-la. La clínica es referia a Naus d’Esperança i, una vegada allí, els doctors van avaluar a Paulina i van poder donar-li la cirurgia que ella requeria. Gràcies a les generoses donacions dels nostres donants, a Paulina se li va donar el regal de la vida!

The village welcome Paulina

Després de la seva cirurgia, alguns dels tripulants de Naus d’Esperança van acompanyar a Florentine i la bebè Paulina a la seva aldea, on van emprendre el llarg viatge de retorn. Després de les 4,5 hores amb cotxe, el viatge en canoa i 1 hora de caminada a les muntanyes, els vilatans els hi van donar la benvinguda a casa amb una gran celebració. Es van donar discursos, es van servir refrescs i cada vilatà va passejar a Paulina, besant-li les galtes i mirant les seves natges. Es van meravellar que la petita “Regal” rebés aquest increïble regal de la vida!