El regal de Nadal perfecte per Gladys

Quan parles amb la mare de Gladys, t’adones que la seva somrient filla ho significa tot per ella. Quan la petita i sociable Gladys va néixer amb un peu equinovar, la seva mare va fer tot el possible per intentar arreglar-ho, però l’hospital local li va dir que no hi havia esperança. “Vaig sentir que era l’única que lluitava per la meva filla”, recorda la seva mare, Jacqueline.

Gladys on the dock

Gladys feia tot el possible per mantenir les seves amistats, però li resultava molt difícil quan es burlaven d’ella o quan es movien molt ràpid perquè ella no els pogués seguir. El cor de Jacqueline es va trencar en veure a la seva filla privada de moltes de les alegries de la infància per la seva discapacitat.

La família se sentia desesperada, fins que es va assabentar del vaixell hospital i la possibilitat de rebre un tractament gratuït. Van assistir a un dia de selecció de pacients i gràcies a la generositat dels donants de Naus d’Esperança, Gladys va poder començar el seu tractament Ponseti, que implica una visita setmanal perquè li posin una sèrie de guixos aplicats a la seva cama per redreçar lentament el seu peu.

clubfoot_gladys_wp2

El procés de Ponseti és pràcticament indolor i elimina o redueix en gran manera la necessitat d’una cirurgia invasiva. A causa de la severitat de la deformitat de Gladys, necessitarà una cirurgia final per acabar el seu regal de Nadal, però llavors ella tindrà un parell de peus rectes, per anar amb el seu radiant somriure i la seva personalitat extrovertida.

Estem molt agraïts que els nostres donants facin possible el lliurament d’aquests increïbles regals!