Vénen des de lluny

Naus d’Esperança treballa dur per proporcionar accés a les cirurgies essencials que les persones necessiten, sense importar a quina part del país en vies de desenvolupament visquin, i duu a terme proves de selecció de pacients en alguns dels llocs més remots de cada país. Nate, de la ciutat de Chicago d’EUA, ha estat treballant des de fa algun temps amb l’equip de selecció i, després de l’adquisició d’experiència com a membre de l’equip, ara ha assumit el paper de coordinador de l’equip de selecció de pacients a Benín.
Nate taking patients history

Nate es va unir a l’equip de selecció de pacients a temps complet al 2015, viatjant a 11 ciutats escampades per Madagascar. Anar a les zones rurals va ser dur i moltes de les regions eren remotes i de difícil accés. “La cooperació amb Mission Aviation Fellowship (MAF) va ser increïble i gràcies a ells vam poder anar volant a algunes de les zones més remotes”, explica Nate. “A Madagascar, vam anar per tot el país i vam veure les grans distències que la gent ha de recórrer per viatjar i les condicions en les quals viuen. En veure’ls, per fi, a la sala de pacients, havent aconseguit una cirurgia gratuïta és la meva part preferida del treball”.

Nate with his translator
Amb gran passió per la seva missió, Nate diu “L’Esperança d’Àfrica és un lloc molt interessant per viure, envoltat de treball, coneixes a gent molt interessant de tot el món. Hi ha molt pocs entorns com aquest”.