Rehabilitació a riallades!

Per a molts, la Teràpia Física és una part essencial del procés de curació després de la cirurgia. Quan ens vam trobar per primera vegada amb Elina, era una nena dolça, que havia estat cremada tràgicament, però va mantenir la cara somrient, tant abans com després que Naus d’Esperança proveís la seva cirurgia gratuïta. Estava clar que després de la cirurgia, hauria de passar per rehabilitació un temps.
Elina physical therapy

Elina va passar moltes nits amb la seva mare al centre HOPE preparant-se per la seva cirurgia i per assistir a les teràpies físiques després. Des que va estar al centre HOPE, durant diverses setmanes, va ser molt senzill tenir un seguiment d’Elina i monitoritzar els seus progressos després de la cirurgia.

Quan caminaves pel passadís en direcció a la sessió d’Elina, notaves quelcom estrany. Els riures omplien l’aire. En obrir la porta, la imatge d’Elina bufant una palleta en una banyera, creant un munt de bombolles de sabó, no solament era adorable, sinó una mica peculiar. Amb el seu característic somriure d’orella a orella, estava clar que s’ho estava passant bomba! Però què estava passant?

Elina
El Terapeuta Físic va explicar que el que estaven fent, en realitat, era part de la sessió de teràpia! Elina estava treballant en la millora de la seva capacitat pulmonar bufant una palleta amb força, però es va oblidar de la dificultat que tenia per a ella aquesta tasca en veure la quantitat de bombolles que explotaven a la banyera.

L’equip de Teràpia Física, no solament té una bona formació mèdica, sinó que sovint també utilitza el seu costat més creatiu per preparar els jocs i les activitats que fan que les sessions de teràpia física siguin eficaces i divertides al mateix temps. Aquest enfocament facilita als pacients oblidar-se de les possibles molèsties produïdes pel que estan fent, i passar una bona estona durant el procés de curació!