Ajudar a l’Àfrica Occidental a somriure

Ja que l’accés a la cura dental a Àfrica és escàs, molts ni tan sols han visitat a un dentista en la seva vida i viuen amb condicions doloroses o inclús que posen en perill la seva vida. Amb un equip de més de 20 professionals de la salut qualificats, Naus d’Esperança treballa braç a braç amb els serveis de salut locals per preparar una clínica fora i prop del vaixell. Allí, els pacients poden anar tots els dies per rebre atenció dental gratuïta i tractament durant els 10 mesos que dura la campanya.
Dental ClinicRobbie Lerma serveix com a supervisor de l’equip dental i ha estat amb Naus d’Esperança durant més de vint-i-sis anys! Durant la seva estada a bord, ha estat a molts països i entén la immensa necessitat d’atenció dental que hi ha a Benín.
“He estat a diversos països i, per a mi, els països d’Àfrica Occidental tenen de les pitjors dents que he vist. Cada pacient té un major nombre de dents per extirpar perquè en la majoria tenen càries. Fins i tot els nens petits tenen càries a les seves dents de llet.”

Dental team

De vegades, un simple problema que es podria haver tractat a temps en un país amb recursos dentals adequats, es converteix en una condició de vida o mort que requereix cirurgia.

És per això que una bona cura dental és tan important quan es tracta de salut general i benestar.
En començar el nostre temps a Benín, el nostre equip dental es va preparar per al repte de crear una millor salut dental a través de tractaments i educació en un país on realment ho necessiten.