La poeta que va mostrar la seva bellesa

Mentre l’Esperança d’Àfrica va estar a Madagascar, l’equip de Naus d’Esperança va realitzar 724 cirurgies maxil·lofacials.Vololonirina va ser una de les pacients que va rebre una cirurgia gratuïta pel tumor que li creixia en el costat esquerre del seu rostre. La primera vegada que l’equip de Naus d’Esperança va conèixer a Vololonirina anava embolicada en una preciosa bufanda i reia cada vegada que l’afalagaven. No gaire després de conèixer-la, Vololonirina va rebre la seva cirurgia perquè li extirpessin el tumor.

Vololonirina - MadagascarDesprés que li haguessin extirpat el tumor, Vololonirina va adornar diverses vegades el centre ambulatori del vaixell amb el seu preciós chal blau i el seu dolç somriure. Mentre l’equip seguia vigilant acuradament la seva salut després de la cirurgia i el seu aspecte extern millorava de manera constant, va portar un regal especial per a la tripulació: un poema que havia escrit.

Per a sorpresa dels tripulants, l’autora, poeta i devota cristiana Vololonirina, va compartir amb ells un poema sobre l’agraïda que estava per la restauració de la seva bellesa externa. El poema era inspirador i mostrava la seva bellesa interior. Avui Vololonirina s’ha recuperat del tot i té un bell rostre que reflecteix la seva ànima poètica, el seu preciós somriure i les seves impressionants bufandes!

Poem Vololonirina

‘Persuadir a les persones (que Déu és bo)’

Per la gràcia de Déu, sóc el que sóc
Per això sóc feliç i la meva ànima està beneïda
No puc retenir tanta felicitat al meu cor,
per això escric aquest poema,
per agrair al nostre Senyor i persuadir a les persones.

Amic! T’animo!
Dóna-li la teva vida a Déu
Perquè Ell ho va crear tot
És el nostre principi i el nostre final
Així que dóna-li la teva vida, no dubtis

Pren les seves promeses per a tu
i mantingues-les amb fe
No importa el que ocorri al món
Ell és la solució a tots els problemes