Un voluntari dels “Músculs Marítims”

Un buc hospital flotant com l’Esperança d’Àfrica requereix professionals altament qualificats per operar sense problemes. A més del voltant de 150 voluntaris mèdics, la tripulació del vaixell compta amb més de 250 voluntaris que treballen en altres àrees, incloent una varietat de funcions marítimes essencials.

La tripulació del vaixell, procedent del voltant de 45 nacions diferents, també inclou als africans occidentals com Richard Awagah de Ghana, que s’ofereixen per ajudar a la seva pròpia gent. Com a part de la secció de la coberta, Richard sempre treballa dur assegurant-se que el vaixell funciona sense contratemps.

Deck department
I no es tracta solament d’assegurar els amarris quan arriba el vaixell, també ha de cerciorar-se que els serveis essencials funcionen correctament. Per mantenir les llums enceses, proporcionar aigua potable, alimentar a la tripulació i fins i tot mantenir el vaixell net, es requereixen tot tipus d’habilitats. Hi ha llocs de treball disponibles per a una gran gamma de talents únics.

Sense els equips de coberta o enginyeria, així com molts altres, mantenint tot en funcionament, l’hospital no podria complir la seva labor de salvar vides. Pot ser que no es portin el protagonisme, ja que treballen dur entre bastidors, però el que aquests voluntaris fan és digne de reconeixement.

Per rebre més informació sobre el voluntariat fes clic aquí …