Tots a bord per a l’educació

Potser la teva casa es converteixi en un huracà cada matí per aconseguir que els teus nens estiguin llests per anar al col·legi a temps. Durant els dies de col·legi, segur que sovint t’has vist a tu mateix dient “Dóna’t pressa o arribaràs tard al col·legi”. En aquest sentit, els nens que estudien a l’Esperança d’Àfrica tenen un gran avantatge, i és que per arribar al col·legi només han de caminar pel passadís de la seva cabina fins a arribar al col·legi.

Mercy Ships AcademyL’Acadèmia a bord educa a prop de 50 estudiants d’unes 25 famílies diferents, des de 18 països diferents. Tant la primària com la secundària és l’educació que poden rebre els estudiants a bord, gràcies a 18 mestres voluntaris meravellosos! L’acadèmia té una grandària mitjana de classe de sis alumnes i està acreditat per dos sistemes diferents que permeten als graduats continuar els seus estudis en una varietat de llocs al voltant del món.

El pla d’estudis compleix amb estàndards de classe mundial, però l’experiència d’estudiar a bord d’un buc hospital d’ajuda humanitària internacional és única. No només és pels estudiants i professors de tot el món, sinó per tot el que abasta la vida en un vaixell. Els estudiants i professors a l’aula estudien junts, però també mengen junts i totes les activitats d’oci i la vida la comparteixen. Aquesta comunitat relativament petita (+ 400) permet als estudiants construir relacions que de cap altra manera podrien.

Mercy Ships Acadamy 2

Tanya Sierra era una mestra a bord de l’Esperança d’Àfrica i assegura que aquest serà el lloc més singular on mai hagi treballat. “Quan treballes a un vaixell has de ser creatiu i flexible, però també et dóna oportunitats per experimentar coses i ensenyar. Ser capaç de satisfer a totes aquestes persones de tot el món i compartir aquesta missió amb ells és increïble. És un lloc tan divers, amb moltes diferències i, no obstant això, tots comparteixen el mateix propòsit”.