Farà fortuna gràcies a la seva salut

Amb 20 anys d’edat, René, que treballava per a una gran família a les muntanyes de Madagascar, va haver de deixar de treballar al camp quan li va resultar massa dolorós. “Quelcom estava creixent”, René recorda. “Estava preocupat. Quan estava treballant podia sentir que m’empenyia. Sentia com que el meu ull estava a punt d’esclatar cap a fora, per la qual cosa vaig deixar de treballar i vaig descansar. Quan vaig descansar, la pressió es va detenir. Quan vaig començar de nou a treballar, la pressió va tornar”.

René before surgery

René abans de la cirurgia

En veure que no era capaç de seguir treballant al camp, la família amb la qual René vivia, el va posar a treballar dins. Els hi va demanar ajuda amb la seva condició, però no el van poder ajudar de cap manera. René va perdre l’esperança fins que un amic va sentir sobre Naus d’Esperança a la televisió.

Tot i que la seva casa estava a més de 2 dies de distància de la nau, un equip de selecció de pacients va arribar a un poble proper. Acompanyat pel seu amic, va anar a la selecció i va ser aprovat per a la cirurgia gratuïta! Així que René va viatjar des de la seva casa a les muntanyes fins a la costa.

Va ser al vaixell on els metges li van informar que tenia un tumor en els seus sins nasals. Aquesta condició, en general, es pot tractar fàcilment, però si no es tracta pot causar grans problemes, com en el cas de René.

René after surgery

Després de la cirurgia a bord

Afortunadament, la seva cirurgia va ser un gran èxit! René va explicar amb entusiasme “La meva operació va anar molt bé. El tumor no tornarà a créixer mai més. Estic molt, molt, molt feliç que la condició que m’estava impedint viure s’hagi anat per sempre. Tinc una cara nova.”

La cirurgia no només va restaurar la salut de René, sinó que a més ara pot tornar a treballar. René té grans plans per començar de nou de forma independent i convertir-se en un parcer. Vol treballar amb els seus propis diners i, algun dia, comprar la seva pròpia parcel·la de terra, gràcies a la qual pugui mantenir-se per si mateix. El gran regal de la salut li ha permès a René buscar fortuna en més d’un sentit!