Fes de la teva jubilació una aventura

Gràcies a la tecnologia mèdica, la gent viu més temps i amb millor salut! Això significa que la idea de la jubilació s’està convertint en una oportunitat. David Conboy ho va descobrir de primera mà per coincidència.

David Conboy Web1

Aquest farmacèutic estimava el seu treball i no tenia cap intenció de jubilar-se, però quan es va assabentar que podia ser voluntari en el seu camp amb Naus d’Esperança, va saber que no podia deixar passar aquesta oportunitat. Al principi, David tenia la intenció de prendre’s unes vacances de la seva carrera, però es va convertir en la seva jubilació i això li va fer molt feliç.

“Li vaig demanar al meu cap que em donés dos mesos de descans però no van poder fer-ho, així que vaig decidir renunciar. Vaig servir a Guinea des de febrer fins al final del servei de camp. Quan vaig tornar vaig decidir prendre’m l’estiu lliure i volia buscar feina al setembre. Però al setembre em van enviar un correu electrònic de Naus d’Esperança preguntant-me si podia anar a Congo a l’octubre fins a desembre, així que vaig anar. A partir d’aquest moment em vaig quedar oficialment jubilat”.

Ara, David passa la seva jubilació fent el que li agrada. Mentre ajuda als altres ell també es beneficia de l’experiència de ser voluntari en una gran comunitat internacional i aprecia molt més el que té.

David Conboy (USA) Pharmacist

“He fet altres missions mèdiques a Haití, Guatemala, Costa Rica i això és més que una comunitat, aquí pots trobar més de 30 cultures diferents juntes. Sé que estic marcant una diferència. Si vols donar i ajudar a la gent aquesta és una de les millors organitzacions que hi ha”.

David afegeix: “És el treball més dur que mai he fet sense que em paguin fent el que m’agrada. Marquem la diferència des de l’agricultura fins a l’atenció mèdica”.

Així que, què penses fer amb la teva jubilació? Potser t’animes a seguir els passos de David i l’oportunitat de marcar una diferència fent un voluntariat amb Naus d’Esperança es converteixi en la teva propera aventura…