L’educació millora la salut de la dona

Naus d’Esperança s’ha compromès a millorar els resultats de la salut de les dones a tot el món. Fa poc, vam compartir la història de Gisele i la història de Tsima, dues dones que han estat tractades de fístules obstètriques pel nostre equip de Salut per a la Dona.

Naus d’Esperança porta l’hospital a les dones que ho necessiten, les cerca i els hi proporciona cirurgies de forma gratuïta. I no solament això, sinó que l’equip de Salut per a la Dona, capacita, renova i desenvolupa infraestructures locals per deixar un impacte durador i poder ajudar a més dones en aquestes nacions.

Gisele and Tsima VVF

Gran part de l’èxit de l’equip de Salut per a la Dona, es deu al compromís dels nostres voluntaris com Tam! Natural d’Austràlia, Tam Lowe és la líder de l’equip del programa de Salut per a la Dona. La major part del seu treball consisteix a entrenar a infermeres locals que és, al mateix temps, un dels aspectes dels quals ella més gaudeix.

“Han après tota una nova gamma d’habilitats que donem per descomptat. És preciós veure-les créixer en la infermeria.” Tam afirma, mentre es veu reflectida en la millora que ha observat després de treballar amb les infermeres locals durant diversos mesos.

Nurse Tam Aus

És pels voluntaris com Tam que Naus d’Esperança pot ajudar a les dones que ho necessiten, i també donar una formació adequada als professionals mèdics dels països en vies de desenvolupament perquè puguin seguir tractant als pacients una vegada que el vaixell s’hagi anat.

Gràcies a l’educació, Naus d’Esperança segueix treballant per eradicar la fístula obstètrica i aquesta alegria fa que Tam estimi el que ella i el seu equip fan! “No puc descriure com em sento, però canvies la vida d’algú perquè pugui tenir un bon futur. És un miracle poder veure algunes de les sanitats que succeeixen”.