Feliç Dia de la Mare!

Al diccionari una mare es defineix com:

“Una dona en relació amb un nen o nens als quals ha donat a llum.”

Si bé aquesta descripció simplista és certa, no ens permet comprendre la magnitud de la unió entre una mare i el seu fill. Nosaltres preferim declinar-nos cap a la descripció de Madame Niore:

“Una mare és aquella que estima incondicionalment, predica amb l’exemple, i posa als altres abans de si mateixa (ja siguin biològics o no). Una bona mare mai serà el segon plat”. –Madame Niore

dia de la madre

En el Dia de la Mare volem donar-los les gràcies a totes les mares d’aquest món! Les dones que vénen són úniques i diferents, amb diferents personalitats i formes de ser, però tota l’atenció dels seus cors és per als nens als quals estimen.

En Naus d’Esperança ens trobem amb una gran quantitat de mares meravelloses i coneixem de primera mà quina és la profunditat del vincle entre una mare i els seus fills. Farien qualsevol cosa per veure als seus fills feliços i sans. Moltes vegades això significa renunciar al poc que tenen pels seus fills, no només a les coses materials, sinó també emocionalment…

Recordes la història de la petita i dolça Santa que tenia cremades? La seva mare estava tan afectada per l’accident que es culpava per la malaltia de la seva filla i va sofrir emocionalment.

dia de la madre Santa

Naus d’Esperança té un enfocament holístic respecte a la sanitat i ofereix amor i suport durant el procés de recuperació, no només per al pacient, sinó sovint també als seus cuidadors. Entenem que la cura emocional pot ser tan important com el tractament físic. El cuidador del pacient, fora del buc és una part essencial en el procés de recuperació. Aquesta és només una de les moltes raons per les quals són tan importants i han d’assegurar-se de mantenir la seva pròpia salut durant aquests moments d’estrès.

Així que per a totes les mares, els desitgem un molt feliç dia de la mare i gràcies tant per la seva cura física com a emocional! Assegureu-vos de relaxar-vos en aquest dia tan especial, ja que us ho mereixeu i és essencial per a la vostra salut!