Pullmantur es vas veure de Fira d’abril solidària a favor de Naus d’Esperanza

Com si se de una autèntica caseta sevillana es tractés les oficines de Pullmantur van encendre les seves llums el passat 15 d’abril per celebrar la seva primera Fira solidària de la ‘tapa’ a favor de l’ONG Naus d’Esperanza. Sense carruatges, sense ‘faralae’ però amb molt follet i les millors tapes. Unes que no tenien estel ‘Michelín’ però que sabien a solidaritat. Sota el letimotiv ‘1 tapa; 1 euro’, 25 voluntaris van muntar i van decorar diverses casetes en les oficines per acollir a més de 200 professionals que es van apropar a donar i degustar les 350 tapes preparades personalment pels empleats i voluntaris de Pullmantur.

Des dels aperitius més tradicionals com el salmorejo o el gaspatxo andalús, fins a les tapes més sofisticades, sense oblidar-se dels digestius bàsics: el rebujito o el vi fi; per acabar amb el sabor més dolç d’una caseta que va elaborar els seus propis pastissos i rebosteria. Guitarres, barrets de copa, mantillas, clavells, lunars i moltíssim cor a ritme dels cantores de Híspalis perquè aquesta jornada gastronòmica, flamenca i solidària fos tot un èxit.

Dues passions: el mar i la solidaritat:

Aquesta acció, emmarcada al seu programa ‘Moguts x tu’ per incentivar els valors i la cultura de la marca, formalitza així el seu acord de col·laboració amb la Naus d’Esperanza, amb la qual conjuminen les seves dues màximes passions: el mar i la solidaritat. Ara toca el torn de sumar, explicar i recontar totes les donacions que aniran íntegrament destinades a Naus d’Esperanza. I com no, comença el compte enrere perquè els ‘PullFunners’, i integrants del Club solidari, comencin a dissenyar i preparar l’acció més original per despertar en les oficines una mica més que solidaritat.