El malson d’un mare soltera

Després de perdre un fill i un germà, gens podria preparar a mare i filla per a una altra tragèdia. Mentre Elina va visitar a la seva tia per assistir a un festival, la qual cosa suposava un cap de setmana feliç es va convertir en una nova tragèdia. Elina es va cremar en un incendi i la seva part dreta del cos va quedar afectada, contraient el seu coll i tirant del seu cap cap avall en direcció al seu colze dret.

Elina after surgery

Amb el cor trencat, Charlotte estava decidida a ajudar a l’única filla que li quedava i va vendre les possessions familiars, així com els terrenys que utilitzaven per a l’agricultura, per pagar l’admissió d’Elina a un hospital en Tana. Els diners només van arribar per cobrir un mes d’hospitalització a causa de la falta de fons, així que les van enviar a casa.

Ho van donar tot per perdut, però finalment la sort va estar del seu costat quan una infermera de la sala, Ria Bos els va parlar de Naus d’Esperança. Es van obrir pas al centre HOPE (Ampliació de l’Hospital de Pacients Externs), una estructura permanent que es va crear per promoure la recuperació efectiva mantenint al mateix temps un accés fàcil al vaixell per a la cura de seguiment. En aquell moment, l’equip de selecció de pacients va usar l’edifici abans de l’arribada del buc i li va canviar els embenatges a Elina tres vegades a la setmana, fins que va ser acceptada per a la cirurgia.

Elina with nurse

La petita bola d’energia va tirar de les fibres del cor del personal amb el seu dolç somriure i el seu moviment constant malgrat els seus problemes de mobilitat. Abans d’arribar al buc, Charlotte recordava les llàgrimes i el de dolor que va experimentar Elina a causa de les seves cremades. Però, veient el seu nou entorn, Elina saltava al voltant del vaixell, encara sense poder moure el braç o el coll, però plena d’emoció.

Elina playing

Al gener, l’equip de cirurgians plàstics, dels quals vam parlar anteriorment va realitzar la cirurgia d’Elina. Encara que la cirurgia va portar a un llarg procés de recuperació, la petita família ara té l’esperança que les coses els vagin bé juntes. El desig de Charlotte per a la salut i la sanitat de la seva filla s’ha fet realitat.