Només porta 15 anys a bord

Comfort Yeboah (GHA) Dental Education/Counselor

Comfort porta des de l’any 1990 treballant al seu país natal de Ghana com a directora d’un institut i alhora cuidant als seus 5 fills mentre el seu marit anava anant i venint com a voluntari en els vaixells hospitals de Naus d’Esperança. Va ser una mica dur per a ella però sentia que la tasca del seu marit era molt important per a la gent necessitada d’Àfrica. Onze anys més tard van decidir que ja no volien estar separats tant temps, i Comfort amb els seus cinc fills van anar a viure al vaixell amb el seu marit Ebenezer. Els seus dos fills grans van enrolar com a tripulants com els seus pares i Comfort es va dedicar a cuidar als seus tres fills.

Comfort YEBOAH (SLE), Dental Clinic Educator

Durant el temps que els tres més petits van assistir a classes a l’escola de bord per als fills dels tripulants, amb estudiants des de guarderia i fins a l’últim any d’institut, Comfort treballava en diversos departaments a bord del vaixell incloent la cuina, el cafè i ara des de fa uns anys com educadora i treballadora social en la clínica dental. A la clínica treballen voluntaris del vaixell però la clínica es munta en terra ferma, perquè no hi ha espai en el vaixell per a la clínica en si. Diu Comfort; “Ajudem a gent molt necessitada sense importar el seu rerefons o la seva religió. Donem tot el que podem de forma gratuïta gràcies al suport dels socis de Naus d’Esperança”.