L’Esperança es va cremar

Quan un incendi a la seva casa va cremar la targeta que era l’última esperança per Neny d’aconseguir una cirurgia per a la seva filla es va desesperar. En néixer la petita Somaya amb un llavi partit van ser abandonats pel marit de Neny. Al cobrar menys d’un euro al dia pel seu treball la mama de Somaya no podia pagar els cent i escaig d’Euros que costaria reparar-ho a l’hospital local. Quan va rebre una targeta de l’equip del vaixell hospital per a una cirurgia gratuïta era com que li havia tocat la loteria, però als dos dies de canviar-la la targeta per una cirurgia tant la targeta com l’esperança de Neny per a la seva filla s’havia quedat fet cendres.

Somaya before cleft lip surgery

Quan no van aparèixer per a la cirurgia l’equip del vaixell va intentar contactar amb ells però sense èxit. Per Neny tot estava perdut i no hi havia forma de consolar-la. Només buscava alguna possibilitat en la vida per a la seva petita Somaya però per a ella l’oportunitat de la seva vida ja s’havia passat. No tindria una altra oportunitat com aquesta mai més! O sí? Una mica més endavant va sortir la notícia; el vaixell tornaria un any més per ajudar encara a més gent. Neny no ho podia creure! Per a ella ja els havia tocat la loteria una vegada però van perdre el cupó. Seria possible que els toqués la loteria una altra vegada?

Somaya after cleft lip surgery

I efectivament així va ser. Neny va portar a la petita Somaya de nou a les proves de viabilitat quirúrgiques del vaixell i una altra vegada li va tocar una cita per a una cirurgia gratuïta. Aquesta vegada sí va arribar el dia i va poder rebre una cirurgia reparadora i ara el Neny s’ha complert i la petita Somaya pot tenir les mateixes oportunitats en la vida com qualsevol altre cosa que per Neny no és res més que miraculosa.