Una vida nova

A l’abril d’aquest any hem explicat la història de la petita Santa. Als 3 anyets es va cremar de forma terrible en un accident domèstic en el seu nadiu Madagascar, quan va caure damunt del foc on la seva mare preparava el menjar. Ara mira com s’ha transformat la cara d’aquesta petita, i com brillen els seus ulls cada dia quan surt de casa per anar al col·legi. SI no t’enrecordes com era abans: Fes clic aquí.

 

De vegades quan pensis en Àfrica i els pacients com a Santa sembla tot tan llunyà i oblidem que són nens normals i corrents com els nostres fills, nebots o néts. Tenen les seves il·lusions, desitjos i necessitats com qualsevol. Però és la generositat dels nostres socis que permet a petitones com a Santa recuperar la il·lusió i tenir l’oportunitat d’un futur digne. Per això us donem les gràcies!

Santa va al col·le