Una anestesiòloga impressionant

El treball d’una anestesiòloga responsable per dormir als pacients durant cirurgies que poden durar hores, i assegurar que les seves constants vitals es mantenen estables durant tot aquest temps és bastant estressant. Però per a la nostra súper doctora Michelle de Gran Bretanya és solament una part de les seves moltes responsabilitats. Ella també supervisa els programes d’entrenament per al personal mèdic local, es adjunta al director mèdic i investigadora.

MICHELLE WHITE - ANAESTHESIA PROVIDER UK

Michelle va haver d’esperar 15 anys entre quan per primera vegada va pensar a ser voluntària en un vaixell de Naus d’Esperança i quan finalment es va fer realitat per primera vegada. Va treballar a bord durant unes setmanes en el 2005, però Michelle realment volia veure un canvi durador en la qualitat de l’atenció mèdica a Àfrica i al final fa 3 anys es va enrolar de forma indefinida.

El seu desig per veure millores reals en els serveis sanitaris a Àfrica l’ha impulsat a realitzar diversos estudis i desenvolupar pràctiques per millorar la qualitat i reduir riscos en diversos camps incloent anestèsia pediàtrica, anestèsia general i cirurgia segura. Michelle està constantment recopilant dades i estadístiques per veure com i on es pot aconseguir millores importants en les pràctiques mediques locals. Què és el seu somni per al futur? Veure que tots els països d’Àfrica tenen suficients anestesiòlegs pediàtrics per assegurar que els nens i nenes que requereixen cirurgia ho reben en condicions adequades.