93 Vides Recuperades

Marie Sylvie de 6 anys era molt tímida i introvertida quan va arribar al vaixell Esperanza d’Àfrica al seu país natal, Madagascar. Quan tenia 2 anys li va caure una olla d’aigua calenta per sobre i va patir cremades importants. No podia aixecar el seu braç esquerre, però el pitjor de tot era la burla dels altres nens al seu al voltant quan veien les seves deformitats.

Photo Credit Justine Forrest

Els metges voluntaris del vaixell van decidir que podien ajudar-la i es va ingressar a l’hospital a bord. Amb molt afecte, unes cirurgies, i mesos de rehabilitació amb la fisioterapeuta del vaixell va començar a aflorar i convertir-se en una nena encantadora, divertida i alegre. Fins i tot just després de la cirurgia, quan encara no podia utilitzar el seu braç esquerre, va començar a somriure i fer entremaliadures amb l’altre braç.

marie_sylvie_w2

Amb el pas del temps la transformació física era estupenda però el desenvolupament emocional era encara més espectacular. Fins i tot, el dia del seu setè aniversari ho van celebrar al centre de rehabilitació del vaixell, muntat en un magatzem proper al vaixell. Per a Marie Sylvie el millor regal d’aniversari era poder aixecar el seu braç esquerre per sobre del seu cap i agafar un dels globus inflats per celebrar-ho; per a nosaltres, no obstant, el millor era veure-la rient a riallades i veure que ara té una nova esperança per al seu futur.

marie_sylvie_w3