Abusant de les infermeres

Podries creure que l’últim que Linda Christiansen, una voluntària dels Estats Units, li ve de gust fer després de la seva jornada laboral o en els seus dies lliures és tornar a la feina, però per aquesta infermera d’admissions al vaixell hospital Esperança d’Àfrica és precisament el que sí li ve de gust.

Linda, juntament amb una altra infermera, es fan càrrec del procés d’admissió dels pacients que ingressen per a una cirurgia a l’hospital a bord, assegurant-se que l’estat físic de cadascú és bastant bo per aguantar una intervenció quirúrgica. És un treball de molta responsabilitat. Ha d’avisar a l’internista de l’hospital i als cirurgians quan pot haver-hi qualsevol factor de risc que calgui tenir en consideració.

Però en lloc d’anar-se’n a descansar, Linda, agafa forces tornant a trobar-se amb alguns dels seus pacients en el seu temps lliure per ensenyar-los a llegir i escriure. Molts d’ells mai han anat a l’escola. Llavors Linda es torna professora de primària i els ajuda a aprendre coses bàsiques de llengua i matemàtiques.

linda_ward

És un petit projecte que van crear els mateixos infermers d’admissions ja fa anys i Linda encanta de seguir la tradició. Creu Linda que estan abusant d’ella? En absolut, les rialles de tothom a la planta mentre té classe i el somriure constant a la cara de Linda demostren que el seu esforç extra, sí que té recompensa.