Tinc 4 anys i se’n burlen de mi

Priscila de 4 anys no sap el que és una osteotomia, però la seva mare Llanariana sí i el que més mosqueja a la seva mare és que amb els $ 2 (1,50 €) que guanya al dia amb la seva feina, mai podrà pagar-ne una per a alleujar el patiment de la seva filla.

Priscila té les cames molt arquejades i quan camina o intenta córrer cau constantment. Però el pitjor són les burles dels nens i adults al seu voltant que creuen que la seva deformitat és degut a esperits malignes i es neguen a tractar amb ella per por que aleshores els pugui passar alguna cosa a ells.

L’única solució seria viatjar 8 hores a la capital de Madagascar perquè li fessin una osteotomia a un hospital d’allà, però Llanariana mai podria reunir prou diners per pagar la cirurgia. L’únic que pot fer és demanar a Déu que faci un miracle amb Priscila.

Un dia Llanariana estava escoltant la ràdio quan un anunci la va fer parar en sec. En uns dies vindria un vaixell hospital al port de Tamatave, just on vivien elles per fer cirurgies gratuïtes. Llanariana de seguida va pensar que el miracle que havia estat demanant podria convertir-se en realitat.

El dia de l’avaluació de pacients per possible cirurgia elles eren de les primeres a la cua i unes hores després Priscila ja tenia una cita per a la cirurgia que transformaria la seva vida.

Ara ha estat intervinguda i està en procés de recuperació, tornant a aprendre a caminar i aquest cop amb cames rectes. Però el millor de tot és que ja no serà rebutjada pels altres, ara podrà començar a gaudir de la vida com qualsevol altra nena de 4 anys.