¡El tumor més gran que ha estat extirpat!

Sóc Sambany. ¡No t’espantis pel meu aspecte! Encara que la meva historia és dura, té un final feliç, segueix llegint…

El tumor que em va fer companyia 19 anys i que em feia la vida impossible ja no hi és! Diuen que el meu tumor facial de 7,46 kilograms ha estat fins ara el més gran del món que s’ha extirpat a un vaixell de Naus d’Esperança.

Estaven preocupats per mi i em van explicar que era molt fàcil perdre la vida a l’operació, però a mi m’era igual perquè amb aquell tumor jo no tenia una vida. Van trigar un parell de dies i em van fer tot tipus de proves abans que el cap dels cirurgians acceptés fer la cirurgia. El que més em va impactar va ser l’afecte que vaig rebre de la gent del vaixell. Després em van dir que 17 membres de la tripulació havien donat la seva pròpia sang perquè jo pogués sobreviure les 12 hores que van trigar en llevar-me el tumor.

Agraeixo la seva amabilitat perquè m’han dit que hauré de quedar-me unes setmanes més sobre l’hospital a bord per recuperar-me de tot això. Però vull dir-te que hi ha més gent a la meva situació, potser no tenen tumors tan grans com el meu, o tenen alguna altra malaltia que els fa la vida impossible, però aquí, a Madagascar, no hi ha qui ens ajudi llevat de Naus d’Esperança sense els quals no tindrem futur.

Vull agrair a tot els qui han col·laborat amb aportacions a Naus d’Esperança perquè jo pogués rebre aquesta cirurgia que m’ha canviat la vida. A més, vull animar-te si pots fer algun donatiu mensualment, per petit que sigui, perquè altres com jo puguin també rebre aquesta ajuda que per mi ha estat miraculosa.

Una forta abraçada,  Sambany