No sense la meva família!

Dave Forrest d’Austràlia, no podia treure’s del cap la idea de fer-se voluntari com a director de l’escola en el major buc hospital civil del món.

Anteriorment havia retirat la seva sol·licitud per a un lloc com a professor quan es va assabentar que la seva família no podria anar amb ell, però si ell acceptava el lloc de director de l’escola, la seva família podria anar també.

La seva esposa Justine el va animar a tornar a enviar la sol·licitud i fins i tot havia tingut una entrevista telefònica abans que se li ocorregués llegir millor la descripció detallada del treball que li havien enviat. El que no havia vist abans era que l’estada mínima per a un director d’escola a bord era de TRES ANYS!!!

Ell gairebé va caure de la cadira “3 anys!”, va exclamar, però per la seva sorpresa, només li va portar tres dies decidir amb la seva dona donar un gir a la seva vida i a la de les seves 3 filles adolescents i posar-se a preparar aquesta gran aventura. Els 100 dies previs a la seva partida no van ser tan fàcils, ja que van haver de dir adéu a molts amics i familiars, i va ser especialment dur haver d’acomiadar-se de la seva filla gran Chloe que es quedaria a Austràlia per assistir a la universitat.

La mort d’un amic proper i una cirurgia de genoll d’última hora van fer que els últims dies abans que sortissin estiguessin carregats d’estrès i emocions. Ara, després de 5 mesos a bord, Dave està molt feliç d’haver-se’n arriscat i haver fet la mudança. Ell diu: “M’agrada molt la manera en què en una organització tan professional, als pacients i a la tripulació se’ls cuida tan bé”. I diem al més pur estil australià, “on ya mate” (que vol dir: “ben fet, tio!”).