Quin rostre tan adorable!

Amb 12 anys, Josue de la República del Congo va patir haemofibroma, un tipus de tumor que sobresortia de la part dreta del seu rostre. L’assetjament constant dels seus companys de col·legi, va fer que es veiés obligat a deixar l’escola.


L’única persona del seu voltant que no es va donar per vençut va ser el seu pare Paul, que fins i tot va renunciar al seu treball com a mecànic per viatjar amb el seu fill a Pointe-Noire, on ell havia sentit d’un vaixell hospital que podria ser capaç d’ajudar a el seu fill.

adorable josue

Josue només va passar una nit a bord de la nau abans que se li realitzés una cirurgia de 6 hores per extirpar el tumor, tornar a connectar l’orella i redreçar el seu rostre. No va tenir temps per acomodar-se al vaixell i va passar la segona nit a la unitat de cures intensives, així com diversos dies una mica sedat per facilitar la recuperació.

adorable josue

Afortunadament, el seu pare Paul estava al seu costat per consolar-lo i en uns pocs dies el seu somriure va tornar i Josue va començar a jugar i fer broma amb els altres nens de la planta. Es requereix algun temps perquè la inflamació baixi i de moment haurà d’utilitzar un pegat per a l’ull dret, però al final el seu rostre es veurà molt “normal”. Podrà tornar a l’escola i, per primera vegada en molts anys, serà com qualsevol altre amb les preocupacions habituals d’un noi de 12 anys.