El retorn a Madagascar

Madagascar és un país insular davant la costa sud-est del continent africà, amb una superfície gairebé igual que la de la Península Ibèrica. Més del 50% dels seus 22 milions d’habitants viuen per sota del llindar de la pobresa. Només hi ha un metge per cada 6.000 persones i un llit d’hospital per cada 5.000 persones.

Si no estàs segur de com comparar aquestes xifres, et posarem un exemple, a Espanya hi ha un llit d’hospital per cada 312 persones i un metge per cada 250. Aquest país insular és molt conegut per les seves precioses selves, però et necessitem per córrer la veu sobre la necessitat humana que existeix allà.

El nostre vaixell hospital està actualment en ruta des de les Illes Canàries, fent escala a Ciutat del Cap per realitzar un ajust al sistema de propulsió del vaixell i té previst arribar a Madagascar a finals d’octubre.

Durant els 8 mesos que el nostre vaixell hi sigui, proporcionarà milers de cirurgies gratuïtes i mitjançant la capacitació del personal mèdic i el desenvolupament d’infraestructures ajudarà al govern de Madagascar a millorar la qualitat i accessibilitat de l’assistència sanitària que proporcionen.

Perquè tot això succeeixi, necessitem la teva ajuda! Et necessitem perquè els diguis als altres la gran necessitat que hi ha a Madagascar i el que l’Esperança d’Àfrica farà per ajudar durant els propers 8 mesos. I si no ets un donant habitual, registra’t ara mateix, per donar qualsevol quantitat que puguis permetre’t. Fins i tot amb 10€ al mes es pot marcar una gran diferència!