Nou vaixell d’última generació.

El nou vaixell de Naus d’Esperança podria estar navegant pels oceans al 2018 , portant salut i futur a persones molt necessitades voltant del món. Treballant a les nacions en vies de desenvolupament per millorar la qualitat de l’assistència sanitària a nivell local mitjançant la capacitació del personal mèdic local i portant a terme projectes per millorar la infraestructura hospitalària, Naus d’Esperança treballa de la mà amb el Ministeri de Salut de cada país.

Alhora, moltes persones amb necessitats quirúrgiques urgents que no poden esperar la millora en el seu sistema sanitari, són ajudades gràcies a les cirurgies gratuïtes proporcionades a bord. El problema és que hi ha tantes coses a fer i tantes nacions que clamen per ajuda que cal augmentar el nombre de vaixells per poder satisfer més necessitats.

El nou vaixell de 37.000 TRB (Tonatge de registre brut), que encara no té nom, serà el vaixell hospital no governamental més gran del món. El contracte per completar el disseny final ha estat adjudicat a l’empresa finlandesa Deltamarin i la construcció del vaixell serà supervisada per l’empresa sueca Stena RoRo, una empresa amb àmplia experiència en la construcció de les seves pròpies naus. Els dissenys inicials s’han basat en part de la seva flota existent.

nueva nave

Dades del vaixell a primera vista (disseny inicial subjecte a canvi):

Eslora: 174,10 m

Mànega: 28,6 m

Calat: 6,15 m

Tonatge brut: 37.000

Tonatge de pes mort: 4.500 t

Camarots: 277

Llits per a la tripulació: 641

Quiròfans : 6

Llits d’hospitalització: 154